срокове условия

[x_text]

Срокове & Условия на Selwood

Моля, прочетете тези Общи условия внимателно, преди да използвате този уеб сайт или да направите покупка от нас. С достъпа си, използването или покупката от нашия сайт, вие се съгласявате да бъдете правно обвързани с тези условия.

Наличност

Ние предлагаме продукти за продажба чрез нашия сайт. Тези продукти са предназначени само за лична домашна употреба (некомерсиална употреба).

Продуктите, изброени в страниците по категории се предлагат за продажба. Архивираните продукти може да се виждат в сайта, но не са на разположение за покупка.

Цени

Нашата основна валута е Британска лира и цените включват ДДС в настоящия му размер. Всички други валути се изчисляват ежедневно чрез използване на обменен курс, така че цените на продуктите подлежат на ежедневни колебания, дължащи се на валутните курсове.

Ние си запазваме правото да променяме обявената цена на стоката по всяко време. Цената, която ще заплатите, ще бъде цената показана в нашия уебсайт в момента на поръчката.

Опитваме се да гарантираме, че цените, показани на нашия сайт са коректни по всяко време. Ако възникне грешка при ценообразуване, ще ви информираме възможно най-скоро. Ако коректната цена на даден продукт се е увеличила, тогава ние ще ви предложим възможност да анулирате поръчката си и да получите пълно възстановяване, или да платите дължимата разлика и да продължите с поръчката.

Ако откриете същия продукт по-евтино другаде, или, ако цената на продукта е намалена в рамките на 7 дни, моля свържете се с нас и поискайте съвпадение на цената. Съвпадение в цената е валидно за доставната цена само на продукт, който е в наличност.

Купете сега

Ние предлагаме възможност за закупуване на продукти в наличност в нашия/те склад(ове) за незабавна доставка. Стоките обикновено се доставят в рамките на 5-14 работни дни. Доставката може да отнеме и до 21 дни.

Предварителна поръчка

Предварителната поръчка може да бъде достъпна само за ограничен брой продукти, които се произвеждат и внасят готови за разпространение.
10% депозит се изисква на касата, за да се запази вашия продукт. 90% доплащане се дължи преди продуктът да е изпратен до вас.
Ако анулирате поръчката си, 10% депозит няма да бъде възстановен поради направените разходи.
Доплащанията могат да се направят онлайн в клиентската ви сметка. Ако сте пропуснали крайния срок за доплащане, си запазваме правото да анулираме поръчката ви и да продадем продукта.

Плащане

Плащането се извършва онлайн чрез нашия защитен сайт с кредитна/дебитна карта или PayPal. Ние ще потвърдим вашата поръчка чрез имейл потвърждение на имейл адреса, който сте предоставили по време на поръчката. Ако не получите имейл за потвърждение, моля, свържете се с нас, за да се гарантира, че вашата поръчка е приета.

Ние също така приемаме поръчки по телефона и приемаме банкови преводи за международни поръчки или получаване от обект. Поръчките никога не се изпращат, докато не се получи пълното плащане.

За да ви предпазим от измами, моля никога не ни изпращайте вашите данни за платежни карти чрез имейл или чат на живо. За да се предпазим от измами, Selwood Products има право да откаже всяка направена поръчка, по наша преценка. Запазваме си правото да получаваме потвърждаване и проверка на автентичността на данните на кредитна или дебитна карта, преди да ви предоставим някакви продукти или услуги.

Доставка до дома

Разходите за доставка варират според продукта и за всяка страна, регион и пощенски код. Разходите за доставка са показани с помощта на проверка за доставката в продуктовите страници, и са ясно показани на касата, преди да направите плащане.

Над 20 кг (Доставка от 1 служител до тротоара) – Ще се свържем с вас в рамките на 7-14 дни, за да резервирате ден за доставка. Един шофьор ще присъства и може да се нуждае от помощ при разтоварването. Ще се изисква подписът на упълномощен възрастен. Доставката може да се проведе между 7 и 19.00 ч.

Под 20 кг (С куриер до 48ч) – Куриерска доставка от 1 служител. Обикновено куриерът ще ви изпрати текстово потвърждение за деня на доставка и предлага алтернативи, ако не ви е удобно. Ще се изисква подпис.

Получаване от обект

Предлагаме услуга по получаване на стоката от нашите определени обекти.
Местоположенията на тези обекти ще бъдат показани като опции по време на плащането.

Щом поръчката ви е платена, ние ще изпратим вашата стока до склада за получаване. Когато стоката пристигне в склада, ще се свържем с вас директно да Ви информираме, че е готова за получаване.

Повредени или липсващи части

Недостигът (липсващи кутии) и щетите следва да бъдат отбелязани в товарителницата. Моля да ни информирате в срок от 24 часа от доставката.

Липсващи или повредени части трябва да се докладват чрез нашия формуляр за части на https://www.selwood.com/parts или на емайл parts@selwood.com. Исковете ще бъдат оценени от нашия екип, който отговаря за частите, и който ще ви изпрати подмяна в рамките на 72 работни часа. Това е ограничено до една безплатна пратка на поръчка.

Анулиране & Връщане

Може да анулирате поръчката си и да върнете продукта във всеки обект до 7 дни след доставката (считано от деня, следващ деня на доставка).

Разходите по връщане на стоката са за ваша сметка. По ваше желание можем да организираме куриер, който да получи стоките от вас, но отговорността за покриване на тези разходи е ваша.

Имате задължение да полагате отговорни грижи за стоките, докато са ваше притежание. Повредени или липсващи компоненти (с изключение на тези, за които сте ни съобщили), ще бъдат заплатени от вас.

Стоките трябва да бъдат върнати неизползвани, в оригиналната опаковка и да бъдат готови за продажба.

Възстановяване

Възстановяването на сумата ще бъде обработено чрез метода на плащане, използван при закупуване на продукта(ите).

Ако сте пожелали стоките да бъдат получени от вашия адрес, или предметите са върнати с липсващи/повредени компоненти, тогава при възстановяването ще ви бъде приспадната сумата за направените разходи от наша страна.

Когато се касае за обменни курсове на валута, възстановяването ще бъде направено в Британски лири по текущия валутен курс. Ние не поемаме отговорност за всяка загуба или печалба, причинена от промени в обменния курс между момента на поръчката и момента на възстановяване на сумата.

За контакти

Всички известия трябва да бъдат изпратени:

До нас по имейл на: info@selwood.com
До нас по пощата на адрес: Selwood Products, The Old Granary, Weathercock Hill, Chevington, Bury St Edmunds, Suffolk, IP29 5RF, United Kingdom
Selwood Products Limited – Регистрирана в Англия & Уелс под No. 05032584. ДДС No 823 2937 29[/x_text]