относно

Катерушки Selwood

Големите възможности за игра, качественият кедър на конструкцията, както и предварително монтираните стенни и покривни панели, гарантират, че вашата Selwood катерушка ще бъде лесна за сглобяване, забавна за вашите деца и издръжлива.

Кедърът е не само красив, но е и траен, защото съдържа натурални масла, които способстват за запазване на дървото и го предпазват от атаки на насекоми, и всичко това се подкрепя и от нашата 10 годишна гаранция на дървото.

Кликнете тук, за да купите Сега!
градински катерушки selwood
 
 • Изключително забавление
 • Безопасни & Издръжливи
 • Лесно изграждане у дома
 • Може да ви накара да се чувствате като супергерои!

Функции на градинските катерушки

Ние сме специализирани в дървени градински катерушки, така че можем да сме сигурни, че проектираните от нас оборудвания за игра са с възможно най-висока игрова стойност. Говорейки с клиентите ни чрез нашия онлайн чат, или електронна поща, ние разбираме основните характеристики, които родители и деца търсят в оборудването за игра.

Ние предлагаме разнообразна гама, за да има по нещо за всеки, независимо дали имате голям или малък двор, много или няколко деца, ние сме сигурни, че имаме оборудване, което да подхожда на вашата градина и бюджета ви. Разгледайте някои от най-популярните функции по-долу, или нашата пълна гама тук.

 • Люлки, трапецовидни модули & двуместни люлкиЛюлки, трапецовидни модули & двуместни люлки

 • Прави пързалки & пързалки с тунелПрави пързалки & пързалки с тунел

 • Маймунски лостовеМаймунски лостове

 • Стена за катеренеСтена за катерене

 • Къщичка за игра & Свободно стояща пейкаКъщичка за игра & Свободно стояща пейка

 • Красиви детайли & ХарактеристикиКрасиви детайли & Характеристики

 • Кухня за играКухня за игра

 • Дъска за писане с тебеширДъска за писане с тебешир

 • Часовник за играЧасовник за игра

Кликнете тук, за да купите СЕГА!
 

Бърза доставка до дома или вземете своето оборудване от обект близо до вас

Доставка или получаване от обект

Ние предлагаме бързо обслужване с доставка до дома за всички наши дървени катерушки. Нашите продукти са предварително комплектовани и напълно запечатани, което спомага за минимизиране на риска от загуба или щети по време на доставката. Ние използваме куриерска мрежа в цяла Европа, за да сме сигурни, че доставките пристигат бързо до вашия дом.

Ние също така предлагаме услуга за получаване на вашето оборудване от определен обект. Ще изпратим вашата поръчка до местния пункт за получаване, които ще се свържат с вас, за да се организира подходящ ден и час за получаване. Това може да бъде по-бързо и по-евтино, отколкото доставката до дома.

Научете повече
 

Лесно сглобяване у дома, просто следвайте лесните стъпки в илюстрираното ръководство с инструкции

Лесно сглобяване у дома

Нашето оборудване за игра е предназначено да направи инсталацията възможно най-лесна, с предварително подготвеният дървен материал и нашите илюстрирани ръководства за монтаж.

Целият дървен материал е предварително нарязан, с пробити отвори и предварително оцветен, а освен това покривът и стените са под формата на панели, за да се спести още повече време. Ние дори сме сортирали железарията в отделни пликове за вас.

Нашите дървени катерушки се доставят напълно опаковани, с всичко необходимо: дървен материал, железария и аксесоари, което означава, че всичко, което трябва да направите е да следвате инструкциите в ръководството, за да се изгради една фантастична и красива дървена катерушка за децата ви. Всичко, което ви трябва е отвертка, някои основни инструменти и малко време.

Научете повече
Лесно сглобяване у дома