доставка-получаване

Доставка & Получаване

След като сте избрали вашата градинска катерушка, ще имате възможност да изберете желания от вас метод за доставка.
Предлагаме да ви го изпратим от нашия център за дистрибуция до нашият местен обект в София.

 • Доставка до дома
 • Получаване от наш обект
 

Услуга Доставка до дома

Предлагаме услуга доставка до дома в БЪЛГАРИЯ

Услуга Доставка до дома

Предлагаме доставка до дома в България. Можете да получите веднага онлайн оферта за домашна доставка на всяка страница с продукти. Просто кликнете на “Пресметни разходите за доставка”, и въведете вашата страна и пощенски код.

 • Цена

  Можете да получите веднага онлайн оферта за домашна доставка на всяка страница с продукти. Просто кликнете на линка “Пресметни разходите за доставка”, и въведете вашата страна и област.

 • Срокове

  Обикновено отнема около 15-21 дни вашето оборудване да стигне до дома ви. След като е направена поръчката, ние ще вземем, пакетираме и изпратим поръчката от нашия център за дистрибуция до местния склад. След като стоката е пристигнала и е проверена от депото, те ще се свържат с вас директно, за да се организира ден за доставка. Моля, уверете се, че сте предоставили валиден номер за контакт, когато сте направили поръчката.

 • Обслужване

  Нашата услуга доставка до дома е доставка с тип палет. Доставката често ще бъде с камион поради размера и теглото на кашоните. Необходимо е присъствие на възрастен, за да приеме доставката и да се разпише.

 

Обект за получаване

Предлагаме лесен и бърз начин за получаване от нашия обект в София.

Обект за получаване

Ние предлагаме бързо и лесно решение за клиенти, които желаят да получат градинската си катерушка от нашия обект в София.

 • Защо да използвам тази услуга?

  Ние предлагаме получаване от наш обект, защото това е най-рентабилният начин за разпространение на нашите продукти. Кашоните са доста обемисти, и така директната доставка до дома е по-скъпа и малко по-бавна. Разбрахме, че най-рентабилно за нас е да изпратим оборудването до местния пункт и вие да го получите от там, след което да го транспортирате до дома си, за да го монтирате в градината.

 • Срокове

  Обикновено отнема около 12-16 дни вашето оборудване да пристигне в депото. След като е направена поръчката, ние ще вземем, пакетираме и изпратим поръчката от нашия център за дистрибуция до местния склад. След като стоката е пристигнала и е проверена от депото, те ще се свържат с вас директно, за да потвърдят, че оборудването е готово за получаване. Ще имате възможност да договорите удобен ден/час за получаване от депото. Моля, уверете се, че сте предоставили валиден номер за контакт, когато сте направили поръчката.

 • Как да получите оборудването

  В идеалния случай ще ви трябва микробус, пикап или MPV за получаване на вашата дървена катерушка от местния пункт.

  Нашите градински катерушки обикновено се състоят от между 2 и 7 кашона, които варират от 50 см до 230см на дължина, и са приблизително 40-80cm широки и 15-20см високи. Кашоните са с различно тегло от 20-80 кг.

От къде да получите оборудването

Нашият пункт в момента се намира в нашия склад в София. Депото е леснодостъпно от по-голямата част от населението, така че е лесно и икономически ефективно да го получите в удобно за вас време от там и да го транспортирате до дома си, за да извършите монтажа.

Изтеглете упътвания

Въведете адреса си в полето по-долу и кликнете върху “Изтеглете упътвания”, за да видите най-прекия път от вашия адрес до нашия обект в София.

Въведете адреса си:
Доставка или получаване от обект

Какво следва?

След като сте получили своята градинска катерушка, можете да започнете с инсталацията. Нашите продукти са предназначени за лесно изграждане у дома, и идват с ръководство (на английски език), което ясно и илюстрирано показва процеса стъпка по стъпка.

Дървеният материал е с предварително пробити отвори, нарязан и предварително оцветен, а покривните и стенните панели са предварително монтирани и железарията е разделена в торби, за да направим нещата възможно по-лесни. Не забравяйте, че нашето оборудване за игра е с голяма структура, но времето, което ще инвестирате в монтажа определено си струва, защото децата ще получат в замяна много години на забавление и удоволствие.

Всичко, което ви трябва е акумулаторна отвертка и някои основни инструменти от типа Направи си сам, за да можете да изградите някой от нашите уреди за игра. Повечето комплекти могат да бъдат конструирани за 1-2 дни. И повечето хора ги построяват за един уикенд.

Кликнете тук, за да пазарувате сега!